Konservativt er foreldrenes og barnas stemme

Fredag 17. februar la regjeringen ut en handlingsplan for «kjønns- og seksualitetsmangfold» (2023-2026).

Dette kommer to dager etter at jeg i kommunestyret i Rælingen, ut fra det kristne livssyn, argumenterte imot flaging av såkalt «pride»-flagg i Rælingen. Se innlegget på Facebook-siden til Konservativt Rælingen.

Jesus sier, «Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg» (Matteus 6:33). Tilsvarende er det også med såkalt «pride». Søker man «pride» så får man alt det andre i tillegg. Og hva er da alt det andre i tillegg? Lovverk som fratar barn retten til både en mor og far. Undervisning i barnehager og skoler som sår tvil i barnas sinn om hvem de er og hvilket kjønn de har. Forvirring som setter enkelte barn på en vei mot legemidler som stanser deres naturlige kroppsutvikling, og sterilisering og irreversible kirurgiske inngrep på unge og friske kropper.

Her er tiltak 23 i regjeringens handlingsplan: «Styrke seksualitetsundervisning som omfatter lhbt+. Regjeringen vil fortsette det pågående arbeidet med støtte til seksualitetsundervisningen i skolen. Regjeringen gir grunntilskudd til FRI, Rosa kompetanse skole, Rosa kompetanse barnehage, Skeiv ungdom, Sex og Politikk og Blikk i 2023».

Mange, ikke få, mange innbyggere ønsker egentlig ikke dette. Ikke fordi de har noe imot andre. Man behandler andre med vennlighet og respekt. Man skal være mot andre slik man ønsker at andre skal være mot en selv. Men de er imot den offentlige flaggingen på grunn av alle tilleggene som kommer med det og den politikken som det representerer, som vi tydelig av regjeringens handlingsplan ser hva innebærer.

Foreldre som ikke har bedt om dette ser hvilken enorm påvirkning såkalt «pride» får på barna og samfunnet og har i praksis ikke mulighet for å stoppe det uten lokalpolitikere som står imot. Bare Konservativt garanterer å gjøre det.

KrF har utspilt sin kristne ombudsrolle. Sp har erklært fallitt som konservative. Høyre er globalistpartiet. FrP snur kappen etter vinden.

Det er kun Konservativt som er på foreldrenes og barnas side i møte med den åndelige og kulturelle samfunnsutviklingen vi ser nå, og som er garantisten for å fremholde skaperordningen, kjernefamilien – mor, far og barn – og de to kjønnene gutt og jente som den bærekraftige og grunnleggende normen for familie, oppvekst og samfunn. Foreldre, støtt og stem Konservativt.

Lokallagsleder Konservativt Rælingen Simon Friis Larsen