Bli medlem

MELD DEG INN OG GJØR EN FORSKJELL!

Demokratiet er en fantastisk oppfinnelse! Her kan alle som ønsker det, si sin mening og gjøre en forskjell. Når meningsfeller står sammen og taler med én røst, blir gjennomslaget større. Når regjeringer skal dannes og lover vedtas er det fortsatt tallenes tale som avgjør.

Konservativt har tatt opp kampen mot en utvikling vi tror skader landet vårt, både på kort og på lang sikt. Og det har vi gjort i trygg forvissning om at den linjen sittende regjering fører har vært et elitistisk prosjekt uten støtte i folkedypet.

Nå må du som vil ta vare på den verdiarven som har preget Norge i tusen år, komme på banen. Eller rettere sagt: Bli medlem i Konservativt!

Vi står foran et stortingsvalg i 2025 der vi opplever at mange er frustrert over de etablerte partiene, og politikken som er ført de siste mange årene. Dette kan du gjøre noe med gjennom å melde deg inn i Konservativt idag!

Kontingenten 2023/24

Kontingenten er gjeldende fra 2023 per innmeldte medlem:
Ordinær kontingentsats kr 350,-
Redusert sats (ektefeller, honnør, student) kr 250,-

Du er registret medlem når kontigenten er betalt, når du bruker vår direkte innmelding. Sender du mail, sms, manuell løsning får du faktura tilsendt.

Send navn, fødselsdato, adresse, medlemstype (ref. ovenfor), e-postadresse og telefonnummer til innmelding@konservativt.no

Du kan også sende en sms til tlf 459 08 400.

Man kan også sende Konservativt TIL 1963 for å registrere seg som nytt medlem.

Er du medlem fra før, bruker du informasjonen ovenfor til å verve nye medlemmer!

Etter at du har meldt deg inn. Vil du få en velkomstmail fra partiet sentralt i løpet 1-3 dager. Husk å sjekke spam folderen din hvis du ikke får noen velkomstmail i løpet av kort tid.